Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 59 Gäste online

 

Dragi prijatelji, kolege,slučajni posjetioci…


Dragi naši, vrijeme je da vam se kroz ovaj članak zahvalimo za svu vjernost koju ste nam pružali proteklih 10 godina, tačnije od 21.Avgusta 2009. godine kada sam pokrenuo našu web stranicu o zavičaju ,evo došao je i trenutak za rastanak.
Potaknut i motivirani predivnim kulturnim, prirodnim i tradicijonalnim bogatstvima koje nam je Trebava podarila, odlučio sam pokrenuti web stranicu iz čisto jednog razloga, a to je prezentacija svega što naš zavičaj Koprivna ima za ponuditi svojim mještanima, ali i onima koji ovdje dolaze ili slučajnim prolaznicima.
Od tada puno se toga promijenilo, puno se toga napravilo!
Zahvaljujemo svim prijateljima i posjetiocima koji su pratili, na bilo koji način pomagali našu web stranicu! Hvala Vam za vaše komentare i mailove, hvala za poruke i prijedloge…
Posebno se zahvaljujem našem svešteniku proti Jadranku Stojanoviću koji je prilozima osvježavao i slao sve novosti iz Koprivne do zadnjeg dana .
Skoro 1 500 000 posjeta do danas je pogledalo stranicu www.koprivna.com što me čini srećnim.
Punih deset godina nije bilo važnijeg zbivanja na kojem moj fotoaparat nije »škljocnuo« arhiva od ca`40 000 hiljada slika svjedoči tomu.
Čast mi je što sam nešto napravio za moj zavičaj, nebitno da li je to bilo »slovom« ili slikom jedino mi je bila želja ostaviti trag u istoriji Koprivne.
Koprivnu i dalje nosim u srcu, i na sve druge načine trudit ću biti ambasador KOPRIVNE i promovisati nju,njenu kulturu,vjeru i običaje gdje god budem imao priliku.
Ja Željko Marković kao administrator web portala nisam više u mogućnosti da se izborim sa promjenama koje dolaze od 01.07.2018-te, tako da smo teška srca odlučili da portal www.koprivna.com više neće biti u funkciji.(pogledajte info Servera)
Imajući mogućnost praćenja na stranici šta se najviše gleda I koji prilozi ( a to su novosti iz sela, rodjeni,umrli, sva desavanja oko izgradnje naše Koprivne I slike) zamolili smo našeg sveštenika da on preuzme objavu svih tih dešavanja I da na fb stranici CRKVENA OPŠTINA KOPRIVNA sve to objavljuje. Naravno to neće biti baš kvaliteta kakvog smo navikli jer na fb su manje mogućnosti nego na web stranicama,ali ćete bar biti informisani ,naravno vi koji to želite. Zato vas molimo zapratite stranicu Crkvene opštine,kako bi vam dolazile informacije.
Dragi moji koprivljani i koprivljanke i vas 1 500 000 koji ste ovu stranicu posjetili u toku proteklih godina,vjerujte mi teškog srca se rastavljam od ovoga ali tako mora biti. Moja je želja je bila samo da uradim nešto za svoje selo,nadam se da sam to uradio. Bilo je i loših stvari ali hrišćanski je praštati pa i ja to radim vama,a i vi meni oprostite.
Nadamo se da smo Vam bili od koristi, koliko su nam to naše mogućnosti dozvoljavale.

Hvala na vjernosti! Koprivna i koprivljani u srcu!!!

ŽMarković
 
Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
 
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1448469
DanasDanas142
JučeJuče479
Ova SedmicaOva Sedmica621
Ovaj MjesecOvaj Mjesec6596
UkupnoUkupno1448469