Banner
°°° VAŠE POVJERENJE°°°°° NAŠA JE NAGRADA°°°
Banner
ZADNJE POSTAVITE SLIKE
nove slike.jpg
SRCEM ZA MODRIČU
Banner
Benutzer : 5770
Beiträge : 452
Weblinks : 16
Wir haben 41 Gäste online

VODIĆ STRANICOMVodić sajta je namenjena osobama koje prvi put dolaze na ovaj sajt i ne znaju odakle bi trebalo da krenu i načinu pretrazivanja i promocije na Internetu. Kroz nekoliko osnovnih podataka o samom sajtu, pretraživanju i promociji na Internetu prikazana je tematika ovog sajta.


Kod sajta svima nam je bitno kako će on da izgleda, treba da bude lijepo dizajniran a pri tome funkcionalan…
www.koprivna.com – je web stranica koja plasira informacije i pruža mnoge, besplatne servise krajnjim korisnicima, sve to u cilju informisanja, druženja, zabave, komunikacije među Koprivljanima i prijateljima.Uslovi korištenjaDobro došli na Web stranice koprivna.com

Koprivna.com Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja Web stranice koja podliježe uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge koprivna.com Web stranice.
Zavičajna stranica Koprivne (www.koprivna.com) je baza informacija o mjestu Koprivni u vidu podataka,tekstova,fotografija i video zapisa.
Sadržaj web stranice www.koprivna.com je javno vidljiv putem interneta a namijenjen je prezentaciji mjesta Koprivne,informisanju i medusobnoj komunikaciji širom svijeta. Svi sadržaji ove Web stranice su vlasništvo www.koprivna.com osim ako je naveden njihov izvor te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja.
Javna prezentacija sadržaja ne znači da se dijelovi ili cijeline ove web stranice smiju neovlašćeno kopirati u cilju proizvodnje dreugih publikacija bez dozvole autora.Prema važećem zakonu o autorskom pravu,autorski sadržaji nemogu se koristiti dok se prethodno ne dobije pisana dozvola vlasnika autorskih prava.
Za objavljivanje fotografije postavljenih na stranici koprivna.com u drugim elektronskim medijima ili na drugim platformama potrebno je pravovremeno zatražiti pisano odobrenje autora stranice koprivna.com. Pošto je internet vrlo širok pojam a autorska prava nisu uvijek najjasnije utvrđena ili objavljena, ostavljamo mogućnost da smo neki autorizirani sadržaj objavili bez potrebnih dozvola.
Ukoliko naiđete na takav materijal, molimo da nas o tome odmah obavijestite na E-Meil adresu Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! JavaScript muss aktiviert werden, damit sie angezeigt werden kann. kako bismo materijal, ukoliko je zahtjev opravdan, uklonili sa Web stranice koprivna.com.
Kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, ili bilo kakvo mijenjanje ovih web stranica bez izričitog pismenog odobrenja strogo je zabranjeno.

Joomla "wookie mp3 player 1.0 plugin" by Sebastian Unterberg
GRADIMO KOPRIVNU
Banner
Banner
ŠVICARSKA - BOSNA
Banner
Banner
Banner
STATISTIKA
1448466
DanasDanas139
JučeJuče479
Ova SedmicaOva Sedmica618
Ovaj MjesecOvaj Mjesec6593
UkupnoUkupno1448466